Política

Junts pel Sí i la CUP expliquen la llei del referèndum

L’acte s’ha fet a l’auditori del Parlament

Els grups de Junts pel Sí i la CUP han presentat aquest dimarts la llei del referèndum al Parlament de Catalunya.

El president del grup de Junts pel Sí al Parlament, Jordi Turull, ha obert l’acte, en el qual també participen el diputat de JxSí Lluís Corominas, els d’ERC Jordi Orobitg i Marta Rovira, i els de la CUP Benet Salellas, Anna Gabriel, Joan Garriga i Gabriela Serra. Turull ha destacat que aquesta és “la llei més important que hem fet mai”. “A través d’aquesta llei posarem el destí d’aquest país en mans dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya”, ha afegit. Ha indicat que la llei que presentaran no és “un document intocable”, per la qual cosa seran sensibles a possibles aportacions que es vulguin afegir. En aquest sentit, ha assegurat que els hagués agradat que la norma hagués estat el fruit del treball d’una ponència conjunta en què tothom hagués pogut fer aportacions.

En la mateixa línia, el diputat de la CUP Benet Salellas ha assenyalat que “el que construïm amb aquest llei no és res més que l’exercici de la democràcia: Aquesta llei és la clau que obre tots els panys”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia