Política

Cop islamista a Barcelona

Els Mossos traslladen a Barcelona el jove detingut a Alcanar

El supervivent de l’ensorrament de la casa on la cèl·lula terrorista acumulava material explosiu és traslladat a la caserna de la Guàrdia Civil de Sant Andreu després de ser visitat a l’Hospital de Tortosa

Els Mossos d’Esquadra han traslladat aquest dilluns a Barcelona a Mohamed Houli Chemlal, el terrorista que va resultar ferit greu la nit de dimecres en l’explosió de la casa d’Alcanar (Montsià) i que es mantenia detingut a la comissaria de Tortosa.

Aquesta passada nit, però, el jove s’ha trobat malament i l’han visitat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, segons han confirmat fonts policials a l’ACN. Per aquest motiu, Houli Chemlal ha sortit del centre hospitalari en una ambulància en direcció a la caserna de la Guàrdia Civil de Sant Andreu, a Barcelona. Des d’allà es preveu que se’l condueixi cap a l’Audiència Nacional, a Madrid.

El trasllat s’ha iniciat cap dos quarts i cinc d’onze d’aquest dilluns, enmig d’una forta presència d’agents dels Mossos d’Esquadra. El noi, que té 20 anys, passaport espanyol i és nascut a Melilla, va ser detingut dijous després que la policia el relacionés amb els atemptats de Barcelona i Cambrils.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia