Política

Procés sobiranista

Jordi Turull: “Molta gent mirarà el que passi a Amer”

El conseller de Presidència participa en un esmorzar col·loqui que reuneix uns 200 veïns a la població de la Selva

El conseller de Presidència, Jordi Turull, va animar ahir al matí els veïns d’Amer a donar a exemple i no fallar el dia 1 d’octubre. “Molta gent mirarà el que passi a Amer”, va dir Turull en referència al fet que aquesta és la població del president de la Generalitat i va demanar a les 200 persones que es van reunir de bon matí a la plaça de l’Ajuntament per participar en un esmorzar col·loqui organitzat pel PDeCAT i l’ANC a anar a votar “ben d’hora” el dia del referèndum. “Ara ja hi som, tot està fet i tot només depèn de vosaltres”, i va afegir: “No patiu per les urnes o les paperetes. Des del govern ho tenim tot pensat.”

El també portaveu del govern català va definir-se com a “molt optimista” perquè “allà on no arribem nosaltres, l’Estat ens hi ajuda”, va dir en referència als darrers episodis que posen en perill la democràcia. “Ens juguem la democràcia, però també la dignitat”, va assegurar Turull, que va recordar tot seguit que la decisió de votar es fa pensant en el futur i en les generacions que vindran i va animar també els veïns d’Amer a convèncer “aquell parent reconsagrat que tothom té a la família perquè vagi a votar”. Turull va finalitzar la seva intervenció recordant una cita de l’historiador Josep Maria Ainaud de Lasarte: “Tinguem fe en el poble de Catalunya perquè el poble de Catalunya no ens ha fallat mai.”

Després de la intervenció de Turull i poc abans de l’esmorzar popular, un veí d’Amer va anunciar que, a partir de dilluns que ve, cada dia es concentraran davant el consistori per donar suport a l’alcaldessa i al referèndum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia