Política

mobilitzacions pels presos

Turull i Rull es conjuren per alliberar Junqueras, Forn i els ’Jordis’ i restituir el Govern

Puigdemont, Ponsatí, Comín i Puig connecten en directes des de Brussel·les amb la roda de premsa de JxCat i celebren que els dos consellers destituïts hagin sortit de la presó

ls consellers Jordi Turull i Josep Rull s’han conjurat per alliberar el vicepresident Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, encara empresonats. En una roda de premsa a l’edifici Imagina de Barcelona aquest dimarts al matí, els números 4 i 6 -respectivament- de la candidatura de Junts per Catalunya (JxCat) per Barcelona han assegurat que dedicaran cos i ànima en la campanya per alliberar-los, restituir Carles Puigdemont com a president de la Generalitat, així com tot el Govern. Emocionats pel seu alliberament -aquest dilluns a la tarda-, i “tristos” pels quatre dirigents independentistes que encara estan empresonats, Turull i Rull han rebut l’escalf del propi Puigdemont, de Clara Ponsatí, Toni Comín i Lluís Puig. El president i els consellers destituïts han connectat en directe des de Brussel·les per celebrar l’alliberament dels seus dos companys d’executiu, i s’han sumat al prec de no parar fins que s’hagin alliberat també Junqueras, Forn i els ’Jordis’.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia