Política

L’edil Geòrgia Linares (ERC) plega a Sant Feliu per motius personals

El grup municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va fer pública, ahir, la renúncia de la seva regidora Geòrgia Linares a l’acta. L’edil, que anava tercera a la llista del partit als comicis locals de 2015, va assumir l’àrea de transició nacional i esdeveniments dins de l’acord de govern amb TSF i el PSC, però ha decidit deixar el càrrec per motius personals i professionals.

“Aquest 2017 he sigut mare i això per mi ara és la meva màxima prioritat, i començo el 2018 reincorporant-me al meu lloc de treball com a directora de la biblioteca d’Anglès”, argumentava ahir Linares, que va fer dimarts el seu darrer acte públic en la presentació del cartell del carnaval.

La renúncia es formalitzarà en el ple del dijous 25 de gener, i la baixa de la regidora es cobrirà de manera automàtica amb entrada del número 4 de la candidatura d’ERC el 2015, Albert Polo, que d’entrada mantindrà les mateixes atribucions de Linares en el cartipàs. Els resultats inicials, fa dos anys, ja havien donat a ERC quatre edils, però en el recompte final en van perdre un en benefici de la CUP, que va superar el llindar del 5%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia