Política

ERC pressiona JxCat amb les declaracions de Puigdemont

Vilalta assegura que els republicans volen una investidura “tan aviat com sigui possible” i avisen que “si pogués ser demà mateix” perquè “per Esquerra no quedarà”

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha aprofitat les paraules del líder de JxCat, Carles Puigdemont, a l’entrevista emesa per TV3 diumenge per pressionar la seva formació de cara a una investidura amb un “candidat efectiu”. Així, agafant-se a les declaracions on rebutjava la idea d’arribar a unes noves eleccions per no trobar un presidenciable de consens, la portaveu d’ERC ha insistit que JxCat faci ja mateix una proposta per a la investidura d’un diputat que pugui assumir el càrrec. “Estem molt d’acord amb Puigdemont en que s’han d’evitar les eleccions, no les vol ningú. Coincidim plenament amb ell, i per fer això cal un Govern de forma immediata, el més ràpid possible, per fer efectiu el mandat del 21-D”, ha etzibat Vilalta en roda de premsa aquest dilluns. En aquest sentit, la republicana ha remarcat que al seu partit treballen en l’escenari de trobar un president “tan aviat com sigui possible”. “Si pogués ser, demà; per nosaltres no quedarà”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia