Política

municipal

procés sobiranista

Artur Mas inaugurarà el carrer 9-N a Montoliu

En l'acte, previst per aquest dissabte, també hi serà la consellera Serret

L'expresident de la Generalitat Artur Mas presidirà l'acte d'inauguració del carrer que Montoliu de Lleida dedica a la consulta sobiranista del 9-N. La inauguració serà aquest dissabte i resta confirmar la presència, també, dels exconsellers Francesc Homs, Joana Ortega i Irene Rigau, tots ells investigats per la celebració d'aquesta consulta. La consellera d'Agricultura, Meritxell Serret, sí que ha confirmat la seva assistència a l'acte d'inauguració.

Montoliu de Lleida es converteix en el primer municipi del país que dedica un carrer a la consulta del 9 de novembre del 2014. El ple del municipi, on governa un partit d'independents associats a ERC, va votar per unanimitat a favor de retre homenatge al 9-N. Fins i tot, l'únic regidor del Partit Popular al consistori també s'hi va pronunciar a favor. El regidor del PP va al·legar que ho havia fet per “cortesia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia