Política

judicial

submistrament d'aigua

Ballart porta a la fiscalia les pressions per l'aigua

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart (PSC), va admetre ahir al programa L'entrevista de la Xarxa que ha portat la qüestió de les pressions i amenaces per voler recuperar la gestió directa de l'aigua, denunciades en una entrevista a El Punt Avui, a la fiscalia. En el ple de l'octubre passat ja va dir que estava estudiant de fer-ho i ahir ho va confirmar en ser preguntat si els polítics eren massa propers als poders econòmics, fet que Ballart va admetre que “malauradament” havia estat així durant anys i que la qüestió de l'aigua ho posava de manifest.

Per l'alcalde, la connivència de les “cúpules de partits polítics i poders econòmics” ha portat a aquestes situacions que es viuen a Terrassa “amb totes aquestes pressions, amenaces i aquest xantatge que hi ha hagut i que està havent-hi aquests dies”. Ballart va qualificar d'“intolerables” coses que estaven passant aquest últims mesos”, tot afegint-hi que, assessorat pels serveis jurídics, ja havia portat el seu cas “on l'havia de portar” i que serà “la justícia la que al final ha de fer la seva feina, i confiem que la facin; si no, al final serà desesperant”. L'alcalde també va admetre que polítics i funcionaris havien rebut amenaces de bancs quan van començar a sancionar-los pels pisos buits, quan “l'únic que fèiem era defensar la funció social de l'habitatge i els drets bàsics de la ciutadania”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia