Política

consells comarcals

Topada al PSC pel seu nou càrrec en el Consell

Una consellera es va abstenir en el nomenament de Jaume Cases

El nomenament de Jaume Cases, exregidor del PSC de Premià de Dalt, com a nou assessor del Consell Comarcal del Maresme ha generat tensions en el si del grup socialista. Dimarts es va aprovar en el ple, però dels sis consellers socialistes cinc van votar-hi a favor, mentre que la responsable de l'àrea de Promoció Econòmica, Alícia Rodríguez, es va abstenir. La decisió de Rodríguez ha provocat malestar entre les files de la formació en tant que el seu gest qüestiona un càrrec de confiança pactat arran del nou acord de govern entre el PDECat i el PSC després que s'expulsés ERC l'octubre passat. Cases arriba al Consell Comarcal per treballar al costat de la gerència, que per primera vegada en la història de l'administració aquest mandat va recaure en un professional tècnic, i no polític com era habitual.

Paral·lelament, fonts del PSC fan una altra lectura de la topada escenificada en el Consell Comarcal i la vinculen directament al procés de primàries per escollir primer secretari comarcal que enfronta Alícia Romero i Xesco Gomar. Mentre que Jaume Cases s'ha significat clarament a favor de la candidatura de Romero, Rodríguez estaria al costat del fins ara primer secretari de la federació socialista de Mataró.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia