Política

“El pressupost del govern defensa les classes mitjanes”

La coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, va demanar ahir la “generositat de tots” per fer possible l'aprovació del pressupost de la Generalitat, que, segons va subratllar, “és necessari per defensar les classes mitjanes i l'estat del benestar a Catalunya”.

Pascal va fer “una crida a la responsabilitat” i al fet que les formacions polítiques “estiguin a l'altura”, en al·lusió a la CUP, perquè el pressupost presentat pel govern sigui aprovat definitivament, després d'haver superat el tràmit en comissió.

El govern català s'ha compromès a traslladar avui a la CUP una oferta sobre el pressupost, que pot incloure algun gest en matèria de fiscalitat, amb la finalitat de desbloquejar la negociació i aconseguir que els comptes del 2017 tirin endavant al Parlament.

La dirigent del PDeCAT va destacar que el pressupost “és de caràcter instrumental i és necessari també per al procés” independentista. “Seria absurd que per un problema d'unitat interna no fóssim capaços de tirar endavant”, va dir Pascal, que confia que el pacte és possible i descarta noves eleccions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia