Política

judici al 9-n

Mas: “Ens hem sentit molt i molt ben acompanyats”

L'expresident de la Generalitat agraeix als concentrats pel 6-F el seu “suport” i afecte

La Guàrdia Urbana xifra en 40.000 els participants en la mobilització i l'organització en més de 50.000

L'expresident de la Generalitat Artur Mas ha donat les gràcies pel seu “suport” i “afecte” als milers de persones que s'han concentrat a les portes del Palau de Justícia del amb motiu del primer dia del judici pel 9-N convocades per les entitats, sindicats i partits.

Mas ha expressat el seu agraïment en nom d'ell i de les exconselleres Joana Ortega i Irene Rigau en un breu discurs després de declarar aquest dilluns al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

“Heu vingut a dir-nos una cosa que l'hem sentida en el més profund del nostre cor, la nostra ànima i el nostre pensament. Ens heu vingut a dir que no estàvem sols i no ho estem, ens hem sentit molt i molt ben acompanyats”, ha assegurat. “Gràcies per ser-hi, per la vostra companyia i suport, pel vostre afecte, per les vostres conviccions i ideals, per ser sempre al peu en la defensa de Catalunya”

Tant a l'entrada, aquest matí, com a la sortida del tribunal Mas, Ortega i Rigau han rebut l'escalf de desenes de milers de persones que s'han aplegat al passeig Lluís Companys de Barcelona.

Segons la Guàrdia Urbana, hi han assistit unes 40.000 persones; segons els organitzadors, més 50.000.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia