Política

L'Audiència de Sevilla confirma el processament de Chaves i Griñán pels ERO

Els dos expresidents i 24 alts càrrecs estan encausats en la peça que investiga el procediment pel qual es van concedir les ajudes fraudulentes

Anticorrupció reclama 6 anys de presó i 30 d'inhabilitació per a Griñán i 10 d'inhabilitació per a Chaves

La Audiència Provincial de Sevilla ha confirmat la interlocutòria on el jutge Álvaro Martín acorda processar els expresidents de la Junta d'Andalusia Manuel Chaves i José Antonio Griñán, així com 24 ex-alts càrrecs de l'administració. Tots ells estan encausats en la peça separada sobre el procediment específic pel qual es van concedir les ajudes investigades en el cas dels expedients de regulació d'ocupació (ERO) fraudulents, segons han informat a Europa Press fonts del cas.

Així ho ha dictaminat la secció setena de l'Audiència Provincial de Sevilla en una resolució en el qual ha rebutja els recursos presentats pels dos expresidents de la Junta.

La Fiscalia Anticorrupció sol·licita una condemna de sis anys de presó i 30 anys d'inhabilitació per a José Antonio Griñán, que va ser processat per delictes continuats de malversació de cabals públics i prevaricació. Per a Manuel Chaves reclama una condemna de deu anys d'inhabilitació per un delicte de prevaricació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia