Política

IdSelva es veu amb energia per fer-se més gran

Lloa l'entesa amb CiU al Consell Comarcal i relativitza el cas Manga

El grup polític d'Independents de la Selva (IdSelva) va voler fer balanç de la feina feta als ajuntaments de la comarca i a la Diputació de Girona, on té una representant: l'alcaldessa de Tossa, Gisela Saladich. El president d'IdSelva i batlle d'Arbúcies, Pere Garriga, va dir que l'agrupació de llistes independents té energia i voluntat d'ampliar la seva representació.

IdSelva va presentar deu llistes el 2015 i ostenta les alcaldies de Tossa, Arbúcies, Sils (Martí Noguer), Sant Hilari Sacalm (Joan Ramon Veciana), Riudarenes (Jordi Gironès) i Vilobí d'Onyar (Cristina Mundet). A partir del juny, hauria de tenir-ne una més, la de Maçanet de la Selva (Josep Maria Ciurana), en virtut del pacte de govern subscrit el 2015 amb CiU –Antoni Guinó deixarà l'alcaldia– i el PP.

IdSelva forma part de l'equip de govern del Consell Comarcal de la Selva, junt amb CiU i el PSC. Noguer va dir que els ha tocat gestionar l'etapa post-Manga –cas de presumpte corrupció i tràfic d'influències, pel qual hi ha una quarantena d'investigats– i “ser exquisit en les adjudicacions i els processos de personal”.

Garriga hi va afegir que cal criticar la mala gestió, però va defensar CiU perquè “ha fet moltes coses bones per al Consell”. Al Consell (33 places), CiU té 12 places; ERC, 8; IdSelva, 5; el PSC, 3; ICV-EUiA, 2, i la CUP, C's i el PP, 1.

En la roda de premsa d'ahir a Girona, també hi van ser els consellers comarcals Quim Vivas, regidor de Vilobí d'Onyar; Raquel Reyner, regidora de Maçanet de la Selva, i l'assessor del grup a la Diputació, David Merino.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia