Política

Suport al procés sobiranista

“Esclat de color” a la cruïlla de Passeig de Gràcia amb Aragó de Barcelona per a l'Onze de Setembre

L'ANC proposa que els manifestants conflueixin en el símbol “+” per traslladar un missatge en positiu després del “camí recorregut fins aquí”

La cruïlla del Passeig de Gràcia amb el carrer Aragó de Barcelona. És l'escenari que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha posat sobre la taula de cara a la mobilització que organitzen per l'Onze de Setembre. Així ho ha proposat la comissió de Mobilització a l'assemblea general ordinària que l'entitat sobiranista celebra a Granollers (Vallès Oriental).

L'objectiu és que la cruïlla d'aquestes dues vies cèntriques de Barcelona evidenciï gràficament el símbol “+”, un “positiu que suma, per sumar tothom”, ha assegurat Francesc Cara, membre del Secretariat aquest dissabte. Pretenen que els manifestants hi conflueixin en un “esclat de color” amb les samarretes de colors d'altres anys per tal que es recordi “el camí recorregut” fins ara. L'entitat no tanca la porta a possibles canvis en el missatge i la ubicació en funció del que passi els propers mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia