Política

Jordi Lamuà

Coordinador de #cada11decadames

“Cada dia 11 de cada mes ens posem al dia”

Jordi Lamuà és el coordinador nacional d’un col·lectiu que es manté en contacte a través de les xarxes socials i que organitza una trobada i debat cada dia 11 de cada mes en un municipi diferent de Catalunya.
Com neix aquesta iniciativa?
Tot comença entorn d’un grup d’amics que van coincidir a la manifestació de l’11 de setembre del 2012 a Barcelona, i que van tenir la idea de mantenir la flama i seguir en contacte.
Amb una trobada mensual?
S’organitza una trobada debat cada dia 11 amb un convidat. Si l’11 s’escau un cap de setmana ho fem amb un dinar, si és en setmana és un sopar.
Cal ser soci i pagar quota?
Res de quotes. Ens mantenim en contacte amb les xarxes socials, concretament al Twitter amb l’etiqueta #cada11decadames i amb el blog Piulades a la fresca. Afegir-s’hi és tan senzill com enviar-nos un correu electrònic i prou.
Quants en porteu i quin seguiment té?
El grup s’ha anat eixamplant i ara de mitjana a cada trobada hi ha un centenar de persones; quan hem sigut menys eren 60 i quan més 150. Portem 54 trobades arreu del país.
Què manté el grup?
És clar que ha la idiosincràsia independentista, són gent que es mou entorn d’ERC, el PEdCAT, la CUP o entitats com Òmnium o l’ANC, però la nostra força és que cada trobada l’organitza la gent del municipi on es fa. També la qualitat dels convidats: han vingut Carme Forcadell, Joan Tardà, Gabriel Rufian, Jordi Turull, Miriam Nogueres, Quim Masferrer, Toni Albà, Lluís Llach... És una manera d’estar sempre a la cresta de l’onada del procés, de la informació de tot el que està passant.
Té data de caducitat aquest col·lectiu?
L’únic mes que no fem trobada és al setembre, perquè aquell dia tots som a la Diada. L’únic petit debat intern que tenim ara és saber què farem si guanyem el dia 1 d’octubre. Alguns del grup ja avancen que potser haurem de canviar la data de les trobades i fer-ho cada dia 1 de cada mes. Ja ho veurem, però tinc la sensació que serà una bona notícia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia