Política

Pisarello: “Si l’1 d’octubre es vota a Catalunya, a Barcelona es votarà”

El primer tinent d’alcalde assegura que l’Ajuntament està treballant amb la Generalitat per trobar la fórmula perquè hi hagi “els màxims locals possibles”

No descarta votar Sí a la independència “quan amb Espanya no hi hagi res a fer”

“Si l’1 d’octubre es vota a Catalunya, a Barcelona es votarà”. Així ho ha dit aquest dimecres el primer tinent d’alcaldia de la capital catalana, Gerardo Pisarello, en declaracions a TV3.

El número 2 d’Ada Colau ha insistit que l’Ajuntament està treballant amb la Generalitat per trobar la fórmula perquè a la capital catalana hi hagi disponibles “els màxims locals possibles” per al referèndum.

Pisarello ha mostrat la seva solidaritat amb els alcaldes independentistes investigats per la Fiscalia. “S’ha d’aturar aquest home”, ha dit en referència al Fiscal General de l’Estat.

En demanar-li directament si votaria sí o no a la independència, ha respost: “Podria ser sí quan amb Espanya no hi hagi res a fer”. El regidor de BComú ja va defensar fa uns dies votar un “sí crític” en el referèndum de l’1-O.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia