Política

El TSJC requereix l’editora d’El Punt Avui que no publiqui més anuncis del referèndum

Dos guàrdies civils s’han personat a la seu de Barcelona per entregar l’ofici

També l’han entregat, de moment, a Vilaweb, Racó Català i El Nacional

Aquesta tarda, al voltant de quarts de cinc de la tarda, dos agents de paisà de la Guàrdia Civil s’han personat a la seu de Barcelona d’El Punt Avui (C/Diputació, 284) per entregar a la direcció del diari un ofici de la Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de data 15 de setembre d’enguany. El document diu textualment: “es requereix al director, a qui el substitueixi o el representi per tal que s’abstinguin d’incloure en el seu mitjà, propaganda o publicitat relativa al referèndum de l’1 d’octubre en qualsevol manera”. I acaba amb un advertiment final: “cas de no fer-no podran incórrer en responsabilitats penals”.

Contràriament al que s’ha escampat per les xarxes socials, els agents han tingut una actitud molt correcte en tot moment i s’han limitat a entregar el document.

D’altra banda, han entregat el mateix requeriment, de moment, a les direccions dels digitals Vilaweb, El Nacional i Racó Català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia