Política

setge a l'1-O

detencions

Queden 6 detinguts

Cinc de les 14 persones detingudes en l’operació policial contra l’1-O són alliberats aquest dijous: Pau Furriol, Xavier Pui, Mercedes Martínez, Natàlia Garriga i Francesc Sutrias

Dimecres a la nit ja la Guàrdia Civil ja va alliberar Joan Ignasi Sánchez, David Franco i David Palanques

La Guàrdia Civil manté detingudes aquest dijous a la tarda sis de les catorze persones arrestades ahir en les actuacions policials contra l’organització del referèndum de l’1 d’octubre, en la que es van realitzar més de 40 escorcolls.

En les últimes hores el cos policial espanyol ha deixat en llibertat provisional quatre dels afectats per la investigació, a l’espera de ser cridats a declarar pel jutge. Es tracta de Pau Ferriol, l’empresari de la nau industrial de Bigues i Riells on es van trobar quasi 10 milions de paperetes; Mercedes Martínez, tècnica del departament de Vicepresidència i vinculada a l’empresa de Ferriol; Xavier Puig, un dels alts càrrecs de la Conselleria d’Afers Exterior, i Natàlia Garriga, directora de serveis de Vicepresidència. A la tarda han deixat en llibertat Francesc Sutrias, director de Patrimoni de la secretaria d’Hisenda

Aquesta passada nit ja van sortir en llibertat amb càrrecs Joan Ignasi Sánchez, assessor de Governació, David Franco i David Palanques, els dos últims de l’àrea de tecnologies de la informació adscrits al Departament de Treball.

Així, continuen retinguts a les casernes policials el secretari general d’Economia, Josep Maria Jové; el secretari d’Hisenda, Lluís Salvadó; Josuè Sallent, director d’estratègies i innovació del CTTI; Joan Manel Gómez, del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (Cesicat); Josep Masoliver, responsable de l’àrea d’informació i sistemes de la Fundació PuntCat, i Rosa Maria Rodríguez, directora general de serveis de T-Systems Ibérica, que va ser detinguda a Madrid i traslladada a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Referèndum, finançament singular i català, pilars del programa d’ERC

barcelona
alemanya

Detenen dos presumptes espies russos

barcelona

Junts presenta els candidats del Ripollès

ripoll
guerra a gaza

Qatar diu que està revaluant el seu paper com a mediador

barcelona
política

Illa rebutja ser investit amb els vots de Vox

barcelona
croàcia

Els conservadors tornen a guanyar les eleccions, però ho tindran difícil per governar

barcelona
societat

Manifest en suport de Puigdemont amb 250 personalitats

barcelona
Iñaki Soto
Director del diari Gara

“El model del PNB està esgotat, necessita un relleu”

Barcelona
política

Collboni no obté suport per al PAM i no es tramitarà

barcelona