Política

gratallops

L’alcalde socialista posarà les urnes perquè “el poble hi ha de dir la seva”

L’alcalde de Gratallops, Xavier Gràcia (PSC), ha dit que posarà les urnes i que votarà sí en el referèndum del dia 1 d’octubre. D’aquesta manera, el batlle socialista de la localitat prioratina desobeirà les ordres explícites del primer secretari de la formació, Miquel Iceta, que de passada va advertir que “hi haurà conseqüències” per als alcaldes del partit que cedeixin locals per votar el referèndum d’independència.

Dies enrere, Gràcia va explicar que els habitants de Gratallops –al municipi hi viuen unes 250 persones, aproximadament– van confiar en ell i que “és legítim que una persona pugui dir la seva” en el referèndum, i que per tant cedirà locals l’1-O. Gràcia, que es va presentar als darrers comicis municipals sota les sigles del PSC, no és militant de la formació. Gràcia, que creu que al poble no es deu “als socialistes”, sinó als votants, va avançar fins i tot quin serà el seu vot al referèndum. “Votaré que sí perquè el meu objectiu particular és que Catalunya sigui un país independent”, va assenyalar. “Votaré que sí i no m’he d’amagar de res”, va reblar l’alcalde de Gratallops.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia