Política

El TSJC autoritza a bloquejar qualsevol web sobre el referèndum que es publiciti

A partir d’ara, la policia podrà bloquejar l’accés a les webs sense haver de demanar una ordre judicial

El TSJC ha ordenat aquest dissabte el tancament de tres noves pàgines web vinculades a l’1-O: onvotar.garantiespelreferendum.com, https://gateway.ipfs.io ; i http://www.referendum.fun . Tres pàgines que se sumen a les més de vint que han estat bloquejades o bé per la Guàrdia Civil o bé pels servidors espanyols d’Internet en les darreres setmanes.

Aquest cop, però, la jutgessa, Mercedes Armas, ha autoritzat també a bloquejar els dominis que publiciti qualsevol membre del govern a través de les xarxes socials. “S’autoritza també el bloqueig dels webs o dominis que apareguin publicitats a qualsevol compte o xarxa social oficial de qualsevol dels membres del govern de la generalitat, per les que, directament o indirecta, inclús remetent a altres comptes, s’informi, mitjançant d’enllaços, de com accedir a dominis amb continguts relacionats amb els que ara es bloquegen”, indica la nota de la magistrada.

Per tant,a partir d’ara, la policia podrà bloquejar l’accés a les webs sense haver de demanar una ordre judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia