Política

Vídeo

1-O

En la seva actuació “proporcional i professional”, la policia espanyola trenca els dits deliberadament a una dona

La víctima, Marta Torecillas, protegia de manera pacífica els avis que eren dins el col·legi electoral situat a l’IES Pau Claris de Barcelona

L’han llançada per unes escales, tret la roba i tocat els pits

  • VÍDEO: Marta Torecillas denuncia l'agressió patida a mans de la policia espanyoa

.... no coment!

A post shared by Marta. (@la_catxaruda) on

En la seva actuació “proporcional i professional” per impedir el referèndum de l’1 d’octubre, un agent del Cuerpo Nacional de Policía espanyol ha llançat per les escales i trencat els dits d’una mà a una dona que estava a un col·legi electoral de Barcelona.

Els fets han passat al punt de votació de l’IES Pau Claris de Barcelona. En la seva intervenció per fer “complir l’ordre la jutge” del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), un antiavalot ha agredit de manera brutal la víctima, la Marta Torrecillas, que ha intentat protegir les persones grans que eren a dins local de votació de manera pacífica, fent una cadena humana amb altres persones.

Ella mateixa ha relatat a les xarxes socials que “estava com a administració” i quan li han vist l’acreditació amb el logotip de la Generalitat li han arrencat i “llançat daltabaix d’unes escales” entre dos policies, “tret la roba, magrejat i trencat un per un els dits de la mà”.

“Repeteixo protegia àvies, una està a hospital amb cap obert”, ha subratllat.

Ha afegit que la esfereïdora agressió ha passat quan no hi havia ningú a escales, eren buides i no deixaven passar a ningú a ajudar-me”.

Torrecillas ha denunciat que encara li fa mal l’espatlla i el canell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia