Política

exèrcit

maniobres

Una trentena de militars fan una marxa pel centre de Serinyà

L’Ajuntament diu que no els ho han comunicat i l’exèrcit argumenta que es tracta d’una actuació de “petita entitat”

Una trentena de militars han fet una marxa pel centre de Serinyà (Pla de l’Estany) aquest dijous al matí. La seva presència ha sorprès a veïns però també al mateix alcalde, Josep Antoni Ramon (Gent per Serinyà), que celebrava una reunió amb membres del grup municipal a l’Ajuntament.

Ramon ha explicat que pels volts de les deu del matí han vist els efectius des de la finestra del consistori i que diversos veïns han trucat alarmats per la situació. El batlle critica que no els hagin comunicat l’actuació i des de l’exèrcit argumenten que es tractava d’una “marxa de petita entitat” i que, en aquests casos, no n’informen als Ajuntaments afectats.

Ramon, però, ja ha avançat que enviarà una carta als comandaments militars per demanar-los explicacions i reclamar-los que se’ls avisi. L’alcalde ha dit també que aquesta és la primera vegada que els veuen fent maniobres al municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia