Política

setge a l'1-O

El Suprem espanyol fa el primer pas per assumir les causes contra els consellers empresonats i els ’Jordis’

El magistrat Pablo Llanera dóna cinc dies a la jutgessa de l’Audiència Nacional Carmen Lamela perquè li enviï els detalls dels procediments

El jutge del Tribunal Suprem Pablo Llanera ha fet aquest dimarts el primer pas per decidir si es queda les causes que s’instrueix a l’Audiència Nacional contra els membres del govern de Carles Puigdemont i els presidents de l’ANC i Òmnium Cultural –acusats de rebel·lió i sedició- i les acumula a la que ja tramita contra la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i els membres sobiranistes de la Mesa. En una interlocutòria que ha fet pública aquest dimarts, Llanera demana a la jutgessa de l’Audiència Nacional Carmen Lamela que li remeti en cinc dies un informe sobre “els aspectes fàctics, processals i investigatius dels dos procediments”. Segons la interlocutòria, vol aquest informe abans de resoldre sobre la competència del Tribunal Suprem per investigar el cas. Amb tot, ja reclama a Lamela que emplaci les parts personades perquè en el mateix termini “informin directament” el Suprem sobre l’acumulació de procediments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia