Política

judicialització del procés

La policia requereix a l’Idescat el cens de l’1-O

Els agents es personen a la seu de l’institut d’estadística a la recerca de documentació sobre el referèndum suspès pel TC

Policies de paisà presenten una ordre judicial per accedir als sistemes informàtics

La policia espanyola requereix informació a l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat) per ordre del jutjat d’instrucció número 13 de Barcelona, que investiga el referèndum de l’1 d’octubre.

Les primeres informacions indiquen que els agents s’han personat aquest matí de dimarts a la seu situada a la Via Laietana de Barcelona en busca del cens de la convocatòria electoral suspesa pel Tribunal Constitucional (TC). Agents de paisà han presentat una ordre judicial per accedir als sistemes informàtics, a la quarta planta de l’edifici, segons han explicat fonts de l’ens.

L’Idescat és l’òrgan estadístic de la Generalitat i, encara que és autònom, depèn de la conselleria d’Economia i Hisenda, l’últim titular del qual va ser el vicepresident destituït Oriol Junqueras.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia