Política

mobilitzacions pels presos

sumeu-vos a la campanya

Hi faltes tu

El Punt Avui encarta aquest diumenge, en col·laboració amb Cristians per la Independència de l’ANC, postals de suport per enviar a Junqueras, Sànchez, Cuixart i Forn

“Afortunadament, la meva monotonia s’ha vist trencada des de bon començament per la correspondència rebuda. La meva finestra amb l’exterior han estat les cartes.” La reflexió la feia l’expresident de l’ANC, Jordi Sànchez, en un escrit tramès a aquest diari a principi de setmana, en què reflexionava sobre la seva situació personal i la dels presos polítics catalans. Tots els consellers que la setmana passada van sortir de la presó coincidien igualment a donar valor a la correspondència rebuda.

I és per això, per fer-los arribar un missatge de solidaritat, per fer-los saber que no estan sols, que el col·lectiu Cristians per la Independència, integrat a l’ANC, i El Punt Avui posen en marxa aquesta setmana una campanya per fer arribar als quatre empresonats que encara hi ha una postal amb el lema Hi faltes tu perquè tothom qui vulgui els pugui fer arribar un missatge de suport.

Les quatre postals, dirigides a Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, s’encartaran amb El Punt Avui d’aquest diumenge. Aniran agrupades en una sola làmina, ja hi haurà impresa l’adreça de cadascú i, un cop retallades i amb el segell corresponent, es podran enviar als quatre empresonats amb el missatge que cadascú els vulgui fer arribar.

Les postals que s’enviïn a partir de diumenge, si la condició dels investigats no ha canviat i continuen empresonats, els arribaran just a les portes de Nadal, unes dates en què les trobades familiars són habituals i en què aquests els trobaran a faltar encara més, si és que això és possible. És també per això que el missatge de cada postal –totes quatre són iguals– és Hi faltes tu, en referència a la seva absència. El Punt Avui encartarà, doncs, aquest diumenge, més de 136.000 postals. A banda d’aquesta iniciativa, Cristians per la Independència organitza també dissabte un acte a l’església de Sant Felip Neri de Barcelona (de les 11 a les 17 hores) en què durant aquestes sis hores s’interpretaran poemes i cançons, i es distribuiran també postals. A l’acte intervindran, entre d’altres, Arcadi Oliveras, Núria Feliu i el pare Manel.

LA XIFRA

136.000
postals
són les que distribuirà aquest diumenge El Punt Avui per enviar als quatre empresonats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

No i no

Banyoles
LA CRÒNICA

Memòria democràtica a Castell i Platja d’Aro

País basc

La campanya clou amb el PNB i EH Bildu disputant l’hegemonia

Barcelona
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA