Política

eleccions 21-D

Domènech a Iceta: “Què voleu desinfectar? Una part del país?”

El candidat de Catalunya En Comú-Podem, Xavier Domènech, va carregar ahir amb duresa contra el que va qualificar de “bloc de la indignitat”, acarnissant-se especialment amb les declaracions del dia abans del socialista Josep Borrell. “Què és el que voleu desinfectar? Una part del país?”, reblava el comú. I dirigint-se també al cap de files del PSC, Miquel Iceta, li va retreure: “Com podeu dir que recosiu i sou transversals? Escapçant i desinfectant.” Tot plegat, doncs, ho va qualificar de “vergonyós”.

Domènech va incloure en aquest bloc Cs i el PP i, de fet, va criticar amb duresa l’actitud “indigna” de la vicepresidenta de l’executiu espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, la qual també s’havia vantat d’“escapçar” les candidatures independentistes. Actua amb l’aplicació de l’article 155 “presumint” i “com a botí i venjança”, concloïa. El dirigent dels comuns va estar acompanyat ahir a Blanes del coordinador general d’IU, Alberto Garzón, el qual es va declarar “independentista de la troica i de l’austeritat de la UE”. Garzón va insistir a voler l’emancipació “d’un sistema econòmic criminal, anomenat capitalisme”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia