Política

Setge al procés sobiranista

El Suprem denega a Junqueras el trasllat a una presó catalana i l’assistència als plens del Parlament

Pablo Llarena declara també la seva incapacitat, i la de Joaquim Forn i Jordi Sánchez, per participar en persona en les votacions del Parlament

El jutge considera que correspon a la Mesa del Parlament establir la fórmula a través de la qual poden delegar el seu vot

El Tribunal Suprem ha denegat a Oriol Junqueras el trasllat a una presó catalana i ha declarat la seva incapacitat, i la de Joaquim Forn i Jordi Sánchez, per participar en persona en les votacions del Parlament, per la qual cosa hauran de delegar el seu vot en altres diputats.

En un acte divulgat aquest divendres, el jutge Pablo Llarena estableix la incapacitat legal prolongada dels tres investigats per complir el deure d’assistir als plens del Parlament, per la qual cosa la Mesa haurà d’arbitrar el procediment perquè deleguin els seus vots en altres diputats mentre segueixin en presó preventiva.

És a dir, no trasllada Junqueras a una presó catalana, no els permet anar a votar al Parlament i demana que sigui la Mesa la que trobi la manera que es converteixin en diputats i deleguin el seu vot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia