Política

Municipal

Alfred Bosch presenta ERC com a “pal de paller” del sobiranisme per a les municipals del 2019

L’únic candidat a les primàries d’ERC a Barcelona afirma que el seu partit “està preparat per governar” la ciutat

El republicà no descarta una aliança amb altre forces independentistes

El candidat a les primàries d’ERC a la ciutat de Barcelona, Alfred Bosch, considera que a les pròximes eleccions del 2019 la seva formació política serà el “pal de paller” d’una “nova Barcelona”.

El republicà, que ha anunciat que “volen sumar” amb tots aquells amb qui comparteixen un model de ciutat, no ha descartat eventual coalició sobiranista amb altres formacions. Ara bé, ha puntualitzat que cal “esperar” a conèixer els candidats i els seus programes.

El republicà s’ha mostrat confiat durant les votacions en les primàries d’ERC a la ciutat de Barcelona, on era l’únic candidat. Bosch ha manifestat que el partit “està preparat per governar Barcelona” a partir del 2019.

El candidat a l’alcaldia de Barcelona ha agraït la participació en aquest procés de primàries, malgrat que ell fos l’únic que s’hi presentava. Així mateix, Bosch s’ha mostrat satisfet pel debat de ciutat que hi ha hagut durant les primàries després de “visitar tots els casals” que té la formació a la ciutat.

D’altra banda, ha demanat a l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, que “se centri en Barcelona i en com millorar-la”. Ha replicat així a la petició de Colau perquè es formi un govern de la Generalitat ràpid. Bosch ha dit que respectarà “la decisió del president del Parlament” sobre el ple d’investidura, “sigui quina sigui” ha subratllat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia