Política

Política

Domènech vol que Podem “participi de l’espai comú” sense que “s’erosioni ni es dissolgui” la formació morada

El diputat dels comuns presenta candidatura a la secretaria general en defensa d’un Podem “autònom” sense concretar com encaixarien els dos espais

El coordinador general de Catalunya en Comú i líder dels comuns al Parlament, Xavier Domènech, ha presentat aquest dimecres la seva candidatura a la secretaria general de Podem a les primàries que arrencaran a principis d’abril. Sota el nom ’Amb tu, més Podem’, Domènech ha assegurat que vol que la formació morada sigui una força política “autònoma” i “forta” i que “es pugui desenvolupar com a Podem”. Ara bé, també pretén que la formació morada “participi com a tal a l’espai comú [Catalunya en Comú]”. “Això no significa ni molt menys una erosió, una dissolució, de la força morada; ans al contrari, significaria una transformació dels espais comuns”, ha assegurat sense concretar com es duria a terme l’encaix entre els dos espais.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia