Política

estat espanyol

Casado hauria aprovat de cop mitja carrera de dret en quatre mesos

“Cap irregularitat, cap il·legalitat”, tot són calúmnies. Amb aquestes paraules el vicesecretari de comunicació del PP, Pablo Casado, va negar ahir haver aprovat de cop la meitat de la carrera de dret poc després d’haver estat elegit diputat a l’Assemblea de Madrid el 2007. Segons publicava ahir el diari El Mundo, el vicesecretari de comunicació del partit de Mariano Rajoy va superar en quatre mesos 12 de les 25 assignatures de la llicenciatura. Per aprovar les 13 matèries anteriors havia trigat set anys, diu el diari. Casado, valor emergent del PP, va començar a cursar la carrera a Icade el 1999, i posteriorment va canviar els seus estudis al Cardenal Cisneros, un centre publicoprivat adscrit a la Universitat Complutense. Quan es va presentar a les eleccions a l’Assemblea de Madrid el maig del 2007, tenia aprovades 13 assignatures de les 25 incloses en el programa d’estudis. Entre juny i setembre del 2007, just quan va estrenar-se en l’Assemblea de Madrid, va superar les 12 matèries que tenien pendents. La Complutense va reaccionar amb rapidesa i va anunciar que ja s’havia posat en contacte amb el centre Cardenal Cisneros per “recollir tota la informació” i que “actuarà amb contundència si hi ha indicis de la més mínima irregularitat”. L’expresidenta madrilenya Esperanza Aguirre va negar qualsevol relació amb el cas en ser interrogada si va exercir alguna pressió al centre d’estudis per afavorir Casado, el nom del qual sona com el futur candidat del PP a la presidència del govern de Madrid en les eleccions de l’any vinent. Unes eleccions en les quals Cs surt com a favorit, segons les enquestes.

La nova informació sobre Casado arriba l’endemà de saber-se que la jutgessa que instrueix el cas del màster de l’expresidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes també investigava la manera com Casado havia obtingut el mateix màster que la seva companya de partit, també a la Universitat Rei Joan Carles però en un curs diferent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

Impliquen Trump en els esforços per no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona

ERC diu que és l’única que treballa per la llibertat de Catalunya i la millora de la gent

girona

Vergés: “Amb el lideratge de Puigdemont recuperarem el bon govern”

girona
estats units

Més universitaris detinguts a Los Angeles en protestes propalestines

barcelona