Política

L’Audiència de Palma dona cinc dies a Torres per ingressar a presó

L’exsoci d’Iñaki Urdangarin Diego Torres ja ha passat pel tribunal amb el seu advocat per recollir la notificació

Ha demanat ingressar en un centre penitenciari de Catalunya

L’exsoci d’Iñaki Urdangarin Diego Torres té cinc dies per ingressar a la presó per complir la condemna de 5 anys i 8 mesos pel cas Nóos, segons li ha notificat avui l’Audiència de Palma. Torres ha arribat a les 9.01 hores a l’Audiència de Palma perquè el tribunal del cas Nóos li comuniqués l’ordre d’ingrés a la presó, acompanyat del seu advocat, Manuel González Peeters. Torres ja ha demanat ingressar en una centre penitenciari de Catalunya. Té fins dilluns per complir amb l’ordre de l’Audiència provincial de Palma.

El Tribunal Suprem va rebaixar ahir en 2 anys i 10 mesos la condemna inicial de l’Audiència a Torres. Va confirmar la condemna per un delicte continuat de prevaricació en concurs amb malversació i per frau a l’Administració i delicte contra Hisenda, i el va absoldre de tràfic d’influències i blanqueig. El tribunal que va dictar la sentència de Nóos en primera instància ha lliurat a l’empresari i economista l’ordre perquè entri a la presó, que ha de fer-se efectiva, com a màxim, dilluns que ve, dia 18.

Torres, que ha arribat a la seu de l’Audiència un minut després de l’inici del termini que li havia donat el tribunal (de 9.00 a 14.00 hores), s’ha personat acompanyat del seu advocat, Manuel González Peeters, amb qui ha abandonat l’edifici judicial passada mitja hora i ha pujat a un taxi sense fer declaracions.

L’exsoci d’Urdangarin podrà personar-se amb l’ordre de presó al centre penitenciari espanyol que elegeixi per iniciar el compliment de la pena imposada ahir pel Tribunal Suprem (TS).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia