Política

Tres candidatures en les eleccions dels comuns

Tres candidatures concorreran a les eleccions internes de Catalunya en Comú –Desbordem, Construïm en Comú i Comuns Federalistes–, que aspiraran a dirigir la formació en les votacions que es faran entre el 29 de juny i el 2 de juliol.

La consulta servirà per elegir les 30 persones que integraran l’executiva nacional, així com les 116 escollides per circumscripció única i les 74 representants territorials que formaran part del consell nacional. Segons va informar la formació en un comunicat recollit per Efe, les tres candidatures han presentat llista a l’executiva nacional i al consell nacional de comuns.

Per l’executiva, l’actual coordinador nacional de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, encapçalen la llista de Construïm en Comú. Com a alternativa, la candidatura de Desbordem està liderada per la diputada d’En Comú Podem al Congrés Sonia Farré i el regidor del Comú de Lleida Sergi Talamonte. I la tercera opció és Comuns Federalistes, capitanejada per l’exregidor de Viladecans José Luis Atienza i la coordinadora de l’Assemblea de les Corts de Barcelona en Comú, Maribel Ibáñez.

Les candidatures seran fermes quan acabi el període d’al·legacions, el 18 de juny, aleshores començarà la campanya i es votarà via telemàtica entre el 29 de juny i el 2 de juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia