Política

Jiménez i Palahí (PSC) hi tornen a Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina

L’assemblea de l’agrupació socialista de la Vall d’Aro ratifica per unanimitat la continuïtat dels dos caps de llista al 2019

No van ser els més votats el 2015, però confien a millorar resultat després d’haver governat

Maurici Jiménez tornarà a encapçalar la llista del PSC a Castell-Platja d’Aro en les eleccions locals de l’any vinent, i també hi haurà continuïtat al primer lloc de la candidatura socialista del municipi veí de Santa Cristina d’Aro, amb Narcís Palahí. L’agrupació del PSC de la Vall d’Aro, de la qual depenen les dues poblacions, va ratificar divendres, davant d’una trentena de militants i simpatitzants, els dos alcaldables, que van fer una valoració dels darrers tres anys de mandat dins dels governs dels respectius municipis i van avançar alguns dels projectes fins al 2019 i més enllà.

Els dos candidats van demanar la confiança de l’agrupació local expressant el que eren intencions i desitjos per al pròxim mandat 2019-2023, i que, tal com afirmava Maurici Jiménez –també secretari d’organització de l’executiva gironina del partit–, “s’han posat les bases per a un projecte il·lusionant que vol treballar pel poble i pels veïns amb corresponsabilitat, transparència i proximitat”. L’ara primer tinent d’alcalde de Castell-Platja d’Aro va situar com a reptes “assolir projectes ambiciosos de ciutat en els àmbits comercial, turístic i urbanístic”, i “enfortir els equipaments, organització, i serveis d’atenció a la ciutadania per a totes les franges d’edat”.

Per la seva banda, el cap de llista cristinenc Narcís Palahí va afirmar que “el projecte socialista a Santa Cristina d’Aro surt enfortit d’aquest mandat”, i afronta els comicis “amb perspectives d’aconseguir ampliar la confiança dels veïns”.

L’assemblea, que va acabar passada la mitjanit, va votar per unanimitat la ratificació dels dos candidats, amb un calendari que permet, segons el candidat castellarenc, “treballar amb un temps òptim en un projecte engrescador i amb una llista de gent capacitada, il·lusionada i amb ambició de guanyar les eleccions”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

Impliquen Trump en els esforços per no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona

ERC diu que és l’única que treballa per la llibertat de Catalunya i la millora de la gent

girona

Vergés: “Amb el lideratge de Puigdemont recuperarem el bon govern”

girona
estats units

Més universitaris detinguts a Los Angeles en protestes propalestines

barcelona