Política

Paluzie fa autocrítica de l’ANC per “implicar-se” en excés amb els partits polítics durant l’1-O

Mauri demana unitat entre la “societat civil, partits polítics i l’exili” per culminar la república catalana

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Elisenda Paluzie, ha fet autocrítica sobre el paper de l’entitat entre l’1 i el 27 d’octubre. Segons Paluzie, va ser un error “implicar-se molt” amb els partits polítics en la definició del full de ruta i això va impedir que l’ANC no pogués “pressionar” a les formacions per proclamar a república catalana.

De tota manera, la líder l’ANC ha volgut treure ferro a la situació i creu que ara és un bon moment per analitzar “les fortaleses i les debilitats” que han tingut per acabar construint “una estratègia guanyadora”.

Per la seva banda, el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha demanat unitat entre la “societat civil, partits polítics i l’exili” per tal que aquesta tardor s’expliqui “al món” el judici dels membres del govern que estan a la presó i a l’exili.

Mauri ha detallat que els tres agents compten amb una “corresponsabilitat” en el procés independentista i que cal que s’actuï “de forma unitària”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia