Política

La Policia Local identifica i denuncia vuit persones a l’Ametlla de Mar per malmetre una rotonda

Entre els denunciats hi ha el periodista Arcadi Espada, un dels fundadors de Ciutadans de Catalunya

L’Ajuntament estudia sumar-se a la denuncia per evitar que es repeteixin aquests fets

La Policia Local de l’Ametlla de Mar ha identificat vuit persones aquesta dissabte a la matinada per ruixar amb esprai el monument i el llaç groc metàl·lic situat a la rotonda de l’entrada del municipi. En declaracions a l’ACN, l’alcalde, Jordi Gaseni, ha confirmat que entre els membres d’aquest grup hi ha el periodista Arcadi Espada, un dels fundadors de la plataforma Ciutadans de Catalunya, promotora del partit polític Ciutadans (Cs).

Gaseni ha explicat que els Mossos d’Esquadra han avisat la Policia Local en veure que quatre vehicles estacionaven a la rotonda d’entrada de l’Ametlla de Mar i començaven a “embrutar” aquest espai.

Segons ha detallat el batlle, els integrants d’aquest grup de denunciats s’han mostrat “burlescs” amb els agents policials i els han gravat mentre es duien a terme les identificacions.

Entre els membres identificats i denunciats no consta cap veí del municipi, però destaca la presència del periodista Arcadi Espada.

L’alcalde ha informat que la policia ha denunciat administrativament el grup, format per quatre vehicles, dos dels quals han fugit. Des del consistori estudiaran quines mesures emprendre i si se sumen a la denúncia administrativa, ja en curs, per evitar que aquests fets tornin a succeir, atès que no és la primera vegada que no es respecten els espais públics de la ciutat.

“A l’Ametlla de Mar no permetrem que hi hagi aquest tipus de vandalisme de cara als nostres símbols i mobiliari urbà. Estem indignats. Aquests fets no poden ocórrer, han de respectar la simbologia que un poble ha escollit democràticament”, ha condemnat l’alcalde.

Gaseni ha defensat que des de la “serenitat” i “la pau social que necessiten els municipis” s’han de buscar “fórmules” perquè aquests fets no tornin a passar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia