Política

JOSEP MARIA CERVERA

PRESIDENT DE L’AMI

“Tot ens fa pensar que hi haurà un embat contra l’entitat”

Repte a la fiscalia
“(Si realment vol parlar), el govern espanyol té una oportunitat molt clara la setmana que ve: pot arxivar 712 causes contra els alcaldes”

Josep Maria Cervera tem que després de la Diada hi haurà un nou “embat” contra la seva entitat, l’AMI. I és que ara que fa un any que van declarar els primers alcaldes per decrets de suport al referèndum, indicis com la reobertura del cas a Roses per investigar una possible “desobediència per omissió” en no haver fet prou perquè no es votés l’1-O indica que no tenen cap ganes d’arxivar res. “Tot fa pensar que tiraran endavant”, lamenta. A més, continuen oberts fins a 90 casos per quotes a l’entitat, que al principi van rebre sentències favorables però després van canviar. Cervera repta el govern estatal que, si de debò té ganes de dialogar, “la setmana que ve té una oportunitat molt clara, pot arxivar 712 causes als alcaldes”, si la fiscalia se’n retira.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia