Política

JxCat subratlla que la Diada no és normal perquè hi ha presos polítics i exiliats

El PDeCAT confia que la manifestació d’aquesta tarda tingui la major participació dels últims anys

El portaveu de JxCat, Albert Batet, ha subratllat que la Diada d’enguany no és “normal” perquè hi ha “presos polítics i exiliats”. Així s’ha pronunciat el diputat independentista després de l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova, aquest dimarts Onze de Setembre al matí. Batet també ha instat el president espanyol, Pedro Sánchez, ha demostrar que no és com Mariano Rajoy, i ha “canviar el rumb” amb “voluntat de diàleg”. D’altra banda, el president del PDeCAT, David Bonvehí, s’ha mostrat confiat que la manifestació d’aquesta tarda sota el lema ’Fem la República Catalana’ tingui la major participació dels últims anys.

Batet ha constatat que aquest 11-S “no és normal” perquè hi ha una “repressió molt dura”. En aquest sentit, el portaveu parlamentari de JxCat ha asseverat que l’única solució és fer República. Així mateix, Batet ha reiterat que tant el president, Quim Torra, com el líder de JxCat, Carles Puigdemont, mantenen la “mà estesa” del diàleg.

Al seu torn, Bonvehí ha advertit que hi ha partits que no defensen el dret a decidir i que volen que la Diada sigui “insípida” i sense “color”. En aquesta línia, el president del PDeCAT ha animat la militància i “tot el país” a convertir l’11-S en una jornada “reivindicativa, plena de color i esperança”.dependentista després de l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova, aquest dimarts Onze de Setembre al matí. Batet també ha instat el president espanyol, Pedro Sánchez, ha demostrar que no és com Mariano Rajoy, i ha “canviar el rumb” amb “voluntat de diàleg”. D’altra banda, el president del PDeCAT, David Bonvehí, s’ha mostrat confiat que la manifestació d’aquesta tarda sota el lema ’Fem la República Catalana’ tingui la major participació dels últims anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

No i no

Banyoles
LA CRÒNICA

Memòria democràtica a Castell i Platja d’Aro

País basc

La campanya clou amb el PNB i EH Bildu disputant l’hegemonia

Barcelona
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA