Política

Sánchez lloa Montón i assegura que la seva tesi està publicada

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, diu que hi ha “dubtes raonables” sobre la tesi del president

Intervenen al Congrés dels Diputats

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha lloat aquest dimecres des del Congrés dels Diputats Carmen Montón i ha afirmat que ha fet “una tasca extraordinària” com a ministra de Sanitat i que ha “elegit el camí de l’exemplaritat” presentant la seva renúncia pel cas del màster. “Nosaltres assumim la nostra responsabilitat política”, un camí que “a altres els costa tant emprendre”, ha dit en referència al màster del líder del PP, Pablo Casado. El president espanyol també s’ha hagut de defensar dels atacs del líder de Ciutadans, Albert Rivera, que li ha recordat que hi ha “dubtes raonables” sobre la seva tesi com a doctor d’Economia, i li ha demanat que la publiqui. El president espanyol ha afirmat que la seva tesi està penjada a la xarxa Teseo, la base de dades doctorals, i ha acusat Rivera d’haver convertit la seva pregunta “en un fangar”.

Sánchez ha admès aquest dimecres que el d’ahir va ser un dia “complicat” a nivell personal per la dimissió de la ministra de Sanitat, assetjada per l’escàndol del màster fraudulent a la Universitat Rey Juan Carlos. “He perdut una amiga com a ministra que estava fent una extraordinària tasca”, ha dit.

Més enllà d’això, ha afirmat que el seu executiu ha actuat en aquesta direcció per “responsabilitat”, una que no han tingut “altres” i que tampoc va tenir, al seu entendre, el líder de Ciutadans en votar en contra de la moció de censura que va presentar contra el president del govern espanyol

Rivera, en canvi, ha afirmat que hi ha “dubtes raonables” sobre la publicació de la seva tesi doctoral perquè “és dels pocs que fa una tesi i l’oculta”. “Li demano que per dissipar qualsevol dubte pel bé de la universitat pública faci pública la seva tesi”, perquè “no hi pot haver un cas president del govern”.

Sánchez ha afirmat que la seva tesi està publicada d’acord a la legislació a la xarxa Teseo. “Està penjada. Vostè no es prepara les preguntes i ha convertit la seva pregunta el un fangar”, ha conclòs el president espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

L’Estat descarta que el Suprem actués amb “directrius”, al judici a l’1-O

BARCELONA
polònia

Detenen un home acusat de planejar un atac contra Zelenski

barcelona
Canvi Climàtic

Escòcia renuncia a reduir les emissions un 75% el 2030

Barcelona
unió europea

Brussel·les proposa un acord de mobilitat juvenil amb el Regne Unit

barcelona
POLÍTICA

El PP diu que la planificació de les infraestructures hídriques serà una prioritat

GIRONA
Orient Mitjà

Els EUA i el Regne Unit anuncien sancions contra l’Iran per l’atac contra Israel

Barcelona
croàcia

Els conservadors tornen a guanyar les eleccions, però ho tindran difícil per governar

barcelona
orient mitjà

L’Iran avisa que podria revisar l’ús civil de la seva “doctrina nuclear”

barcelona
política

Brussel·les tindrà en compte l’aval de la Comissió de Venècia a l’amnistia

madrid