Política

Un jutge cita a declarar sis alts comandaments dels Mossos per l’1-O

El Jutjat d’Instrucció número 3 de Cornellà investiga la cúpula de Trapero per la seva suposada passivitat per impedir el referèndum

Els imputa presumptes delictes de rebel·lió, sedició i desobediència

El Jutjat d’Instrucció número 3 de Cornellà ha citat a declarar com a investigats sis alts comandaments dels Mossos d’Esquadra i un càrrec de la Direcció General de la Policia pel dispositiu de l’1 d’octubre del 2017.

El jutge investiga la cúpula a les ordres del major Josep Lluís Trapero pels presumptes delictes de rebel·lió, sedició i desobediència, entre d’altres, per la seva suposada passivitat a l’hora d’impedir el referèndum de l’1-O.

El titular del jutjat acorda aquestes imputacions després que la magistrada de l’Audiència Nacional Carmen Lamela rebutgés assumir la causa per desobediència que el magistrat li va remetre, perquè la unís a la investigació sobre el major Josep Lluís Trapero.

El 12 de desembre estan cridats a declarar la cap de servei d’assessorament jurídic de la Direcció General de la Policia, María Paz Martí; el comissari Francisco Javier Gámez, i els intendents Antoni Verger i Amadeu Domingo. El dia 13 declaren els comissaris Lluís Ferran López, Joan Carles Molinero i Emili Quevedo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia