Política

Ernest Maragall, únic candidat a les primàries d’ERC a Barcelona

L’altre precandidat, Xavier Martínez Gil, no ha aconseguit els avals necessaris

Maragall assegura que treballarà per sumar complicitats

El conseller d’Exteriors de la Generalitat, Ernest Margall, serà el cap de llista d’ERC a Barcelona a les eleccions municipals de 2019.

Maragall ha estat l’únic precandidat que ha aconseguit els avals necessaris per continuar al procés de primàries, establerts en el 10% de la militància de la Federació de Barcelona (139 avals). En total, n’ha aconseguit 442. L’altre precandidat, el militant Xavier Martínez Gil, n’ha aconseguit 41.

En un missatge a les xarxes socials, el virtual alcaldable republicà ha expressat el seu agraïment a tots els militants que li han fet confiança. “Ara hauré de demostrar que la mereixia”, ha afegit.

Margall s’ha compromès a treballar “per sumar la complicitat dels que entenguin Barcelona com nosaltres. Una ciutat valenta i compromesa que ho vol tot, que mira lluny”. “Seguim creixent!”, ha reblat .

El procés de primàries continuarà ara amb els actes de presentació de la candidatura i finalitzarà amb la Jornada Electoral que se celebrarà divendres 26 d’octubre als 11 casals d’Esquerra Republicana a la ciutat de Barcelona.

La proclamació del cap de llista d’Esquerra Republicana per a les eleccions municipals del 2019 a l’Ajuntament de Barcelona tindrà lloc l’endemà, dissabte 27 d’octubre, al 56è Congrés Regional de la Federació de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia