Política

Cuixart: “El 12 d’octubre no hi ha res a celebrar en un estat que empresona les idees i vulnera drets fonamentals”

Els treballadors d’Òmnium Cultural no fan festa en protesta per la repressió quan fa un any de l’empresonament del seu president

“El 12 d’octubre no hi ha res a celebrar en un estat que empresona les idees i vulnera els drets i llibertats més bàsics”. Així s’ha expressat el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, des de la presó de Lledoners, on també ha garantit que “cap presó aturarà” el seu compromís i el de molta altra gent amb la llibertat i els drets fonamentals. Els treballadors d’Òmnium no fan festa aquest divendres en protesta per la repressió quan fa un any de l’empresonament del seu president. L’entitat funcionarà amb total normalitat i seguirà la seva activitat habitual com qualsevol altre dia feiner. La junta directiva, amb el suport majoritari dels treballadors, ha decidit mantenir aquesta jornada com a laborable.

Òmnium no veu raons per commemorar la festa nacional “d’un estat demofòbic que vulnera els drets i llibertats més fonamentals i obvia i reprimeix els anhels de democràcia i llibertat d’una part molt important de la ciutadania”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia