Política

Montserrat acusa Sánchez “d’entregar Catalunya als independentistes”

L’exministra del PP li demana que torni a defensar la unitat d’Espanya

Albiol el responsabilitza de la resolució del Parlament que només pretén “insultar” el rei

El president del PP a Catalunya, Xavier Garcia Albiol, ha responsabilitzat el president espanyol, Pedro Sánchez, de la reprovació del rei aprovada dijous al Parlament. “L’únic que pretenia era insultar el cap d’estat i totes aquelles persones, catalans i la resta d’espanyols, que ens hi sentim identificats”, ha opinat Albiol, que ha constatat que Sánchez actua “sense cap tipus de coherència ni de lògica” signant un acord de pressupostos al matí amb ells i després “posant el crit al cel com si estigués profundament ofès” pel text impulsat pels comuns. L’exministra i portaveu del PP al Congrés, Dolors Montserrat, ha acusat el socialista “d’entregar Catalunya als independentistes” i li ha demanat que torni a defensar la unitat d’Espanya. “Ens ha abandonat”, s’ha queixat.

En declaracions abans de participar en la manifestació del 12 d’octubre a Barcelona, Albiol ha insistit que “el gran responsable” del que va passar al Parlament i que “Podem es prengui aquestes llibertats” és Pedro Sánchez, que està “donant oxigen a aquells que es dediquen a intentar destruir i separar Catalunya de la resta d’Espanya”. A més, ha lamentat la seva “hipocresia i cara dura” per després haver-se exclamat un cop la cambra catalana havia reprovat el rei. “Hauria de reflexionar, perquè per governar uns quants dies més no tot s’hi val”, ha conclòs el popular.

En la mateixa línia, Dolors Montserrat ha fet una apel·lació a Sánchez perquè torni a la unitat del constitucionalisme. “Ens ha abandonat, ha entregat Catalunya a l’independentisme”, ha assenyalat Montserrat, que ha instat el president del govern espanyol a rectificar i a “tornar a defensar la unitat d’Espanya”.

L’exministra ha cridat a treballar perquè “mai més Catalunya torni a estar trencada per l’independentisme”, i ha erigit el PP en l’únic partit que garanteix la unitat i la convivència. També ha aprofitat per defensar l’espanyola com “una de les democràcies més avançades, plurals i modernes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

Impliquen Trump en els esforços per no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona

ERC diu que és l’única que treballa per la llibertat de Catalunya i la millora de la gent

girona

Vergés: “Amb el lideratge de Puigdemont recuperarem el bon govern”

girona
estats units

Més universitaris detinguts a Los Angeles en protestes propalestines

barcelona