Política

La manifestació per la unitat d’Espanya aplega milers de persones a Barcelona

Crits de ”ni oblit, ni perdó, llargs anys de presó’’, ’’Puigdemont a presó’’ i ’’Pedro, dimissió’’ en una plaça Catalunya plena per celebrar el Dia de la Hispanitat

Els organitzadors de l’acte demanen als jutges que no ’’s’acorvadeixin’’ i siguin ’’conseqüents’’

La capçalera de la manifestació, amb una pancarta on es podia llegir “Barcelona, garant de la hispanitat”, sortia al voltant de les onze del matí de passeig de Gràcia per anar fins a Plaça Catalunya on s’han fet els parlaments. Segons la Guàrdia Urbana, han participat 65.000 persones mentre que l’organització ha parlat de 300.000.

Els organitzadors de la manifestació i l’acte de celebració del 12-O a Barcelona han demanat als jutges que no ’’s’acovardeixin’’ i que siguin ’’conseqüents’’ amb les decisions que han de prendre en un futur. Així ho ha expressat Javier Megino, vicepresident del moviment cívic d’Espanya i catalans davant una plaça de Catalunya plena on s’ha erigit com ’’els catalans legals i lleials’’ al marc jurídic i a la Constitució. Els crits de ’’Puigdemont a presó’’ i ’’ni orgull ni perdó, llargs anys de presó’’ han ressonat entre els assistents que també han entonat unànimement ’’Pedró dimissió’’. L’acte s’ha desenvolupant en un ambient festiu i ha comptat amb actuacions i una paròdia d’una declaració d’autonomia per part de Tabàrnia.

A la manifestació han participat polítics com ara la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, la portaveu del PP al Congrés, Dolors Montserrat i Xavier García Albiol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia