Política

Casado sobre la xiulada a Sánchez: “No me’n puc alegrar però entenc que la gent estigui emprenyada”

Al líder del PP l’escridassada al primer ministre durant la desfilada del 12-O li recorda les que va patir l’expresident Rodríguez Zapatero

El popular anima a penjar la ‘rojigualda’ al balcó

El president del PP, Pablo Casado, ha valorat així l’escridassada que ha rebut el president espanyol, Pedro Sánchez, a la desfilada militar del 12 d’octubre: “No me’n puc alegrar però entenc que la gent estigui emprenyada”.

En una conversa informal amb periodistes durant la recepció dels reis al Palau Reial, el líder popular ha reconegut que “d’una banda” no li resulta “agradable” que “s’esbronqui les institucions”, però “per altra banda” entén que –segons ell– “la gent està molt emprenyada”.

Segons ell, els “crits de ràbia” que s’han escoltat contra Sánchez aquest divendres durant la desfilada militar recorden els que rebia l’expresident espanyol José Luis Rodríguez Zapatero en el quart i cinquè any del seu mandat. I és que, al seu parer, la situació és semblant.

Casado ha admès que no parla amb Sánchez des del mes de juliol però ha explicat que avui l’ha saludat i ha parlat amb alguns membres del seu govern.

Amb motiu del 12 d’octubre, Pablo Casado ha penjat al seu compte de Twitter un vídeo on es veu a ell mateix i a d’altres líders del PP penjant una bandera espanyola al balcó. Els populars han impulsat una campanya demanant a la ciutadania que pengi banderes per celebrar aquesta festivitat. Casado ha agraït tots els ciutadans que s’han sumat a la iniciativa i ha garantit que el PP “sempre servirà Espanya i els seus símbols”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia