Política

El Parlament homenatja Forcadell un any després del seu primer empresonament

El president del Parlament fa una crida a “no tancar els ulls davant la injustícia”

Demana “continuar treballant” fins que els líders independentistes que són a la presó o a l’estranger “siguin lliures”

L’Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes ( ADIC ), el grup de treballadors de la Generalitat que es va constituir ara fa un any per combatre el 155, s’ha reunit aquest divendres a l’auditori del Parlament de Catalunya per homenatjar l’expresidenta de la cambra, Carme Forcadell, un any després que va ser empresonada per primer cop.

A l’acte, que també ha reunit consellers, membres de la Mesa i diputats dels partits independentistes i dels comuns, el president del Parlament, Roger Torrent, ha fet una crida a “no tancar els ulls davant la injustícia” i “continuar treballant” fins que els presos i “exiliats” quedin en llibertat.

Per Torrent, “els republicans i tots els demòcrates” tenen aquest “deute” amb l’expresidenta de “continuar lluitant”, ja que, segons assegura, els membres de l’antic govern “l’únic que han fet és respectar els drets fonamentals”, “no han comès cap delicte” i, per tant, diu que està sent “víctimes d’una injustícia inacceptable”. L’acte ha acabat amb crits de “llibertat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia