Política

La Fiscalia demana una multa de 19.200 euros per a Toni Albà per uns tuits contra la policia i la jutge Lamela

L’actor, acusat de dos delictes d’injúries, considera que la petició és un “escarment”

La Fiscalia ha demanat una pena de multa de 19.200 euros per a l’actor Toni Albà, acusat de dos delictes d’injúries per dos tuits en què feia broma de la policia i la jutge Carmen Lamela. Així ho ha fet públic el mateix Albà a través de les xarxes socials, on ha afirmat que la petició és un intent “d’escarmentar la dissidència” i ha titllat de “patètics” els estaments judicials.

El cas arrenca amb una denúncia de la Fiscalia a petició de la Brigada Provincial d’Informació de la Policia espanyola, que va advertir que l’actor podria estar cometent un delicte d’injúries a través de diversos tuits on esmentava amb to satíric la policia i la judicatura.

Durant l’últim any, Albà ha anat a declarar dues vegades davant el jutge, en les quals ha defensat que els tuits s’emmarquen en el dret a la llibertat d’expressió i ha demanat disculpes “a qui s’hagués pogut sentir ofès”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia