Política

Neix la CUP-Alternativa per Llagostera

Vol ser un espai de confluència municipalista

És una candidatura conjunta de sensibilitats d’esquerra

La nova plataforma CUP-Alternativa per Llagostera (CUP-ALL) es presentarà divendres al vespre al local social del municipi amb l’objectiu d’agrupar en una candidatura conjunta “diferents sensibilitats amb uns principis polítics comuns” per concórrer a les municipals. El portaveu de CUP-ALL i simpatitzant de la CUP, Enric Ramionet, va explicar que “no és diferent del que passa a altres poblacions” i va posar com a exemple el cas de Girona, amb Guanyem. En aquest sentit, en la presentació de divendres hi assistiran l’exdiputat per la CUP Benet Salellas, la regidora cupaire a l’Ajuntament gironí Laia Pèlach i el sindicalista i membre del moviment LGTBIQ Pau Gálvez. Enric Ramionet va destacar que l’acte de divendres “no és la presentació d’una candidatura, sinó de la voluntat d’acabar configurant una candidatura a Llagostera inspirada per aquestes plataformes de confluències municipalista”. L’objectiu és arribar a l’alcaldia per fer un gir en les polítiques municipals cap a polítiques d’esquerra, amb un aspecte social i transformador i en clau republicana. Enric Ramionet va explicar que la plataforma neix de la voluntat de dues formacions de comprometre’s amb la política municipal i de presentar una candidatura que no es limiti a una simple coalició: “És la coincidència” d’una formació política que “ja existeix i que té un regidor a l’Ajuntament, David Parrón, d’Alternativa per Llagostera, amb el naixement, fa mig any, d’una assemblea local de la CUP.”

En l’acte de divendres, explica Enric Ramionet, “s’animarà la gent que sigui còmplice d’aquests principis”, que participi en les taules de treball obertes, amb les quals es vol concretar el programa que es portarà a les municipals. La llista, va dir, encara no és tancada.

LA FRASE

No és diferent del que passa a Girona amb Guanyem. Cal un canvi en les polítiques locals
Enric Ramionet
UN DELS PORTAVEUS DE cup-alternativa PER LLAGOSTERA


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia