Política

El govern concedeix la medalla d’or a Forcadell

El govern català va acordar ahir concedir la medalla d’or de la Generalitat de Catalunya a l’expresidenta Carme Forcadell i a l’exdirector de l’Institut d’Estudis Autonòmics, expresident del Consell Assessor per a la Transició Nacional i excomissionat de la Transició Nacional, Carles Viver i Pi-Sunyer. L’executiu atorga la distinció a Forcadell, a la presó del Catllar, “per la seva destacada trajectòria en la defensa dels drets humans, el parlamentarisme i les llibertats fonamentals, així com el foment de la llengua i la igualtat efectiva de gènere”. De la mateixa manera, el govern també vol “honorar un dels referents del dret i la magistratura del país i amb un clar prestigi internacional”, i per això premia Viver i Pi-Sunyer.

Finalment, l’executiu va acordar reconèixer l’estudi olotí RCR Arquitectes com una empresa de referència de l’arquitectura catalana “amb projecció internacional i prestigi”. “Amb l’impuls i el lideratge de Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta, aquest estudi ha estat distingit pels principals guardons i reconeixements arquitectònics d’àmbit mundial i és considerat un dels agents pioners internacionalment”, assegurava ahir l’executiu català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia