Política

Agnés Lladó esbossa el programa d’ERC a la ciutat de Figueres

La futura cap de llista va oficialitzar ahir la candidatura al costat del president del Parlament, Roger Torrent

El president del Parlament, Roger Torrent , va acompanyar ahir Agnès Lladó en l’acte que es va fer a l’auditori dels Caputxins davant vora 300 persones que va servir per oficialitzar Lladó com a alcaldable de Figueres per a les eleccions del maig del 2019.

Durant la seva intervenció Lladó va fer diagnòstics i va aportar solucions en diversos àmbits “per construir la Figueres del futur”. Per resoldre els problemes actuals, en seguretat i convivència Lladó va apostar per “pensar en una ciutat per a tothom i on, per exemple, es faci complir una realitat tan bàsica com la de respectar les ordenances”.

Lladó va assenyalar com a imprescindible adaptar la plantilla de la Guàrdia Urbana a les necessitats. “Cal ampliar-la fins a 92 agents i, per exemple, especialitzar la plantilla amb una unitat canina per lluitar contra el tràfic de drogues.” Esquerra vol garantir un habitatge digne i proposa la recuperació de l’oficina municipal d’habitatge. Lladó també proposa un pla d’equipaments i deixa clar que “cal deixar de comprar relíquies com la casa Nouviles i la plaça de Braus”. Va parlar també de crear una agència de desenvolupament econòmic que planifiqui, coordini i enllaci el mercat laboral amb la formació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia