Política

Forcadell fa una crida al “diàleg i la no-violència”

Torra visita l’expresidenta i llegeix la seva carta en un acte a Mas d’Enric

L’expresidenta del Parlament empresonada al centre penitenciari de Mas d’Enric, Carme Forcadell, va fer ahir una crida a no abandonar “mai la bandera de la pau, del diàleg i de la no-violència” als concentrats en l’acte de solidaritat fora de la presó del Catllar sota el títol de Cap dona en l’oblit, una reivindicació que es feia simultàniament a la presó de Puig de les Basses, on hi ha l’exconsellera Dolors Bassa.

Després de reunir-se una hora i mitja amb l’expresidenta del Parlament, el president Torra va llegir als presents les paraules de Forcadell, que també va voler agrair als concentrats el “civisme” de les protestes del 21-D contra la celebració del Consell de Ministres. Torra va trobar Forcadell “forta, valenta i decidida” i va compartir la seva crida.

Des de les deu del matí, es va fer una caminada al voltant de la presó, es van cantar nadales i hi van fer parlaments la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie; l’advocat Alonso-Cuevillas, i representants de la CUP, ERC, Demòcrates i JxCat. Torra visita avui Bassa a la presó de Figueres i el dia de Nadal, els presos de Lledoners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia